over-caplan

Over ons - Contact

Caplan is een bedrijf met ruim 20 jaar ervaring in media die zich richten op consumenten en zakelijke klanten. Bij Caplan werken redacteuren, vormgevers, programmeurs en projectmanagers nauw samen om een visueel en inhoudelijk topproduct te maken. De professionals van Caplan zijn gespecialiseerd in ontwikkeling en productie van content voor alle mediatypen, van magazine tot app, van website tot promotiefilm. Caplan is flexibel, creatief en - als het nodig is - snel.

Caplan denkt mee, vormt een klankbord voor de opdrachtgever en regelt elke productie van a tot z. Met een vast team van generalistische professionals en een flexibel netwerk van specialisten. We zijn in Nederland geregistreerd en erkend als uitgever.
We zijn officieel Apple-ontwikkelaar.

Onze boeken en magazines worden op efficiënte wijze in een Woodwing-omgeving geproduceerd. In de foto- en filmstudio is voldoende ruimte voor decoropbouw en we werken uiteraard met high end camera’s en montage-eenheden.


We bedenken eigen content en maken producties in opdracht. Een combinatie die ons scherp en creatief houdt, met maar één doel: binnen het budget de doelgroep optimaal bereiken.


Klanten:

Caplan heeft opdrachtgevers in de consumentenmarkt en in die van business-to-business. Opdrachtgevers die kwaliteit en creativiteit zoeken. Die als partners op flexibele wijze een project faciliteren. Met als resultaat gezamenlijk succes!
Caplan werkt(e) voor: ABN AMRO Verzekeringen, Air France KLM, Albert Heijn, Agis, Akzo Nobel, ASR Verzekeringen, AVRO, BAM Nederland, BASF, Bank Nederlandse Gemeenten, BBA, Bilderberg, BOM NV, Brocacef, Connexxion, De Nederlandsche Bank, De’longhi
, Dirkzwager, Dr. Oetker, Ekoplaza, Equens, RWE/Essent, Gall & Gall, Gemeente Arnhem, Gemeente Ede, Gemeente Nijmegen, Gemeente Utrecht, GITP, Grand’Italia, H.J. Heinz, ING, John West, Keller, Koopmans, KPN, KRO, Liander, Ministerie van Justitie, Neprofarm, Nuon, Nutreco, Oost NV, Philips, PPM Oost NV, Pro Persona, Provincie Gelderland
Provincie Utrecht, Rabobank, Siemens, Spaans Verkeersbureau, Stork, Tefal, TenneT, Veolia, Wessanen, VGZ


Op deze website een greep uit onze projecten. Bel of mail voor een concept of offerte: 026-751 88 51 of info@caplan.nl.


Privacyverklaring


Welke persoonsgegevens

Hier geven wij aan hoe we met persoonsgegevens omgaan.
Wij bestaat uit Caplan BV, Caplan.shop, studentengeldgids.nl Door je emailadres achter te laten, geef je Caplan toestemming om je te mailen en je gegevens te bewaren. Caplan kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van Caplan (en Caplan.shop of Studentengeldgids.nl), en/of omdat je deze zelf hebt verstrekt. Caplan kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
• Je voor- en achternaam
• Je adresgegevens
• Je telefoonnummer
• Je e-mailadres


Waarom de gegevens nodig zijn

Caplan BV verwerkt je persoonsgegevens om telefonisch contact met je op te kunnen nemen, en/of om je schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen. Daarnaast kan Caplan je persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met je gesloten overeenkomst van opdracht of het toesturen van een boek dat door jou besteld is.


Hoe lang de gegevens worden bewaard

Caplan bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor de gegevens worden verzameld. Je gegevens worden niet langer dan twee jaar bewaard indien er geen overeenkomst (meer) met je tot stand komt.


Het delen van gegevens

Wij delen geen persoonsgegevens met derden, er wordt bij een wijziging altijd toestemming van onze klanten gevraagd.
Wij geven je persoonsgegevens niet door aan derden, tenzij dit door de wet wordt geëist of noodzakelijk is voor de uitvoering van onze overeenkomst.


Beveiligen van de gegevens

Caplan neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
De website van Caplan maakt geen gebruik van cookies of vergelijkbare technieken.
Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door Caplan verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Caplan: info@caplan.nl


Wijzigingen van de voorwaarden

Caplan behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden zonder voorafgaande aankondiging te wijzigen.


Niet meer in onze gegevens staan?

Je kunt aangeven dat je niet meer in onze gegevens wil voorkomen, door een mail te sturen naar: info@caplan.nl


Helaas, deze website is alleen te bekijken met javascript en u heeft javascript niet geactiveerd.

Voor meer informatie:
javascript activeren