over-caplan

Over ons - Contact

Caplan is een bedrijf met ruim 20 jaar ervaring in media die zich richten op consumenten en zakelijke klanten. Bij Caplan werken redacteuren, vormgevers, programmeurs en projectmanagers nauw samen om een visueel en inhoudelijk topproduct te maken. De professionals van Caplan zijn gespecialiseerd in ontwikkeling en productie van content voor alle mediatypen, van magazine tot app, van website tot promotiefilm. Caplan is flexibel, creatief en - als het nodig is - snel.

Caplan denkt mee, vormt een klankbord voor de opdrachtgever en regelt elke productie van a tot z. Met een vast team van generalistische professionals en een flexibel netwerk van specialisten. We zijn in Nederland geregistreerd en erkend als uitgever.
We zijn officieel Apple-ontwikkelaar.

Onze boeken en magazines worden op efficiënte wijze in een Woodwing-omgeving geproduceerd. In de foto- en filmstudio is voldoende ruimte voor decoropbouw en we werken uiteraard met high end camera’s en montage-eenheden.


We bedenken eigen content en maken producties in opdracht. Een combinatie die ons scherp en creatief houdt, met maar één doel: binnen het budget de doelgroep optimaal bereiken.


Klanten:

Caplan heeft opdrachtgevers in de consumentenmarkt en in die van business-to-business. Opdrachtgevers die kwaliteit en creativiteit zoeken. Die als partners op flexibele wijze een project faciliteren. Met als resultaat gezamenlijk succes!
Caplan werkt(e) voor: ABN AMRO Verzekeringen, Air France KLM, Albert Heijn, Agis, Akzo Nobel, ASR Verzekeringen, AVRO, BAM Nederland, BASF, Bank Nederlandse Gemeenten, BBA, Bilderberg, BOM NV, Brocacef, Connexxion, De Nederlandsche Bank, De’longhi
, Dirkzwager, Dr. Oetker, Ekoplaza, Equens, RWE/Essent, Gall & Gall, Gemeente Arnhem, Gemeente Ede, Gemeente Nijmegen, Gemeente Utrecht, GITP, Grand’Italia, H.J. Heinz, ING, John West, Keller, Koopmans, KPN, KRO, Liander, Ministerie van Justitie, Neprofarm, Nuon, Nutreco, Oost NV, Philips, PPM Oost NV, Pro Persona, Provincie Gelderland
Provincie Utrecht, Rabobank, Siemens, Spaans Verkeersbureau, Stork, Tefal, TenneT, Veolia, Wessanen, VGZ


Op deze website een greep uit onze projecten. Bel of mail voor een concept of offerte: 026-751 88 51 of info@caplan.nl.Helaas, deze website is alleen te bekijken met javascript en u heeft javascript niet geactiveerd.

Voor meer informatie:
javascript activeren