Speciaalbieren zijn helemaal van deze tijd en de combinatie Beer & Food is al net zo trendy. Caplan maakte voor Brouwerij Huyghe samen met Fiona de Lange, Nederlands bekendste biersommelier, een boekje vol mooie gerechten en tips. De juiste combinatie van bier en spijs brengt het beste in beide naar boven en leidt tot een ongekende smaakervaring.
Brouwerij Huyghe is een Belgische familiebrouwerij waar momenteel de vierde generatie, Alain De Laet, aan het roer staat. De award-winning bieren Delirium, La Guillotine, Averbode, Floris, Campus, St. Idesbald, Blanche des Neiges, Mongozo en Villers zijn in meer dan honderd landen over de hele wereld verkrijgbaar. Iedereen kent wel de de roze olifant, de afbeelding op het etiket van het paradepaardje van de brouwerij: Delirium Tremens. Met de hypermoderne brouwzaal - met een capaciteit van 350.000 hectoliter - beschikt de brouwerij over de laatste innovatieve, duurzame brouwtechnieken.