Caplan bedacht 100 recepten met 32 groenten die op een smakelijke manier zorgen voor voldoende groenten per dag.
Caplan heeft een compleet geëquipeerde studio voor fotografie- en videoproducties. Met daarbij een speciale editsuite. Foodfotografie is een van onze specialiteiten. We bedenken recepten, verzorgen de styling en bereiden alle food ter plekke. Daarvoor is een complete consumentenkeuken beschikbaar.
Ingrediënten:
• 1 eetl olie
• 1/2 ui, gesnipperd
• 1 stukje gember, geschild en geraspt
• 1 wortel, in blokjes
• 250 ml groentebouillon
• sap van een 1/2 sinaasappel
• peper en zout
Topping:
• verse koriander, fijngesneden
Bereiding
1. Verhit de olie en fruit ui en gember 2 minuten. Voeg de wortel toe en roerbak 5 minuten.
2. Voeg de bouillon en het sap van de sinaasappel toe en kook 10 minuten heel zachtjes.
3. Pureer met een staafmixer. Breng op smaak met peper en zout.
Topping
4. Top met verse koriander.
Tip: Voeg een gesneden rood pepertje toe voor meer pit. Lekker voor onderweg.