Terug Lees dit artikel

Kookboekserie voor Patiëntenverening Hoofd-Hals

Kookboek Als eten even moeilijk is


In opdracht van de Patiëntenverening Hoofd-Hals maakte Caplan dit derde deel in een kookboekenreeks. De vereniging zet zich in voor mensen die kampen met de gevolgen van kanker in hoofd en hals. Deze uitgave werd mogelijk gemaakt door een gift van het Dentalteam van Roparun.

Genieten van lekker eten, zelfs als eten even moeilijk is, dat is wat dit boek beoogt. Het staat bomvol smakelijke gerechten die rekening houden met de wensen van mensen die eetproblemen ervaren. Van borrelhapjes en voorgerechten tot hoofdgerechten. Van smakelijke desserts tot iets lekkers voor bij de koffie. Stuk voor stuk visueel prikkelende gerechten die niet ingewikkeld zijn of veel tijd vergen.

In dit derde deel van de succesvolle reeks is veel aandacht voor de diversiteit van eetproblemen, zoals moeite met slikken, drinken, kauwen, reuk- of smaakuitval. Het boekje biedt daarom recepten in verschillende consistenties en met tips voor alternatieve bereidingen.

Alle recepten zijn beproefd en bewezen dankzij de professionele inbreng van een chef-kok, diëtisten en de praktische adviezen van ervaringsdeskundigen.


ISBN 9789079383993

€12,75

Dit boek bestellen