magazine

Beer & Food Pairings



Speciaalbieren vormen een trend en de combinatie van bier en food is hot. Caplan maakte voor Brouwerij Huyghe samen met Fiona de Lange, Nederlands bekendste biersommelier, een boekje vol mooie gerechten en tips voor klanten. De juiste combinatie van bier en spijs brengt het beste in beide naar boven en leidt tot een ongekende smaakervaring.


Brouwerij Huyghe is een Belgische familiebrouwerij waar momenteel de vierde generatie, Alain De Laet, aan het roer staat. De award-winning bieren Delirium, La Guillotine, Averbode, Floris, Campus, St. Idesbald, Blanche des Neiges, Mongozo en Villers zijn in meer dan 100 landen over de hele wereld verkrijgbaar. Iedereen kent bovendien wellicht de wereld van de roze olifant, het succesverhaal achter paradepaardje Delirium Tremens. Met de hypermoderne brouwzaal met een capaciteit van 350.000 hectoliter beschikt de brouwerij over de laatste innovatieve, duurzame brouwtechnieken. Zij streeft altijd naar perfectie en een optimale bierkwaliteit.


Helaas, deze website is alleen te bekijken met javascript en u heeft javascript niet geactiveerd.

Voor meer informatie:
javascript activeren