boeken-5

Kookboek: Als eten even moeilijk is


In opdracht van de Patiëntenverening Hoofd-Hals maakte Caplan dit derde boek in een reeks. De vereniging zet zich in voor mensen die kampen met de gevolgen van kanker in hoofd en hals. Het boek werd mogelijk gemaakt door een gift van het Dentalteam van Roparun.

Genieten van lekker eten, zelfs als eten even moeilijk is; dat is wat dit boek beoogt. Het staat bomvol smakelijke gerechten die rekening houden met de wensen van mensen die eetproblemen ervaren. Van borrelhapjes tot voorgerechten tot hoofdgerechten. Van smakelijke desserts tot lekkers voor bij de koffie. Stuk voor stuk visueel prikkelende gerechten die niet ingewikkeld zijn of veel tijd vergen.

In dit derde deel van de succesvolle reeks is veel aandacht voor de diversiteit van eetproblemen, zoals moeite met slikken, drinken, kauwen, reuk- of smaakuitval. Het boekje biedt daarom recepten in verschillende consistenties en tips voor alternatieve bereidingen.

Alle recepten zijn beproefd en bewezen dankzij de professionele inbreng van een chef-kok, diëtisten en de praktische adviezen van ervaringsdeskundigen. Moeiteloos genieten dus.
Helaas, deze website is alleen te bekijken met javascript en u heeft javascript niet geactiveerd.

Voor meer informatie:
javascript activeren