Terug Lees dit artikel

Kookboek voor Stichting Kinderhulp

Gezond & Lekker koken


Proeven, voelen, ruiken, smaken combineren... Gezond & Lekker koken is een leerzame en zinvolle ontdekkingsreis in de keuken. Door met kinderen te koken gaat er een wereld voor ze open. Samen leer je hoe je een product bereidt, waar het vandaan komt en wat je wel en niet lekker vindt. Zelf eten maken is bovendien gezonder, lekkerder en vaak ook nog goedkoper.


In dit boek vind je 60 heerlijke recepten die door kinderen, ouders en begeleiders van Kinderhulp zijn aangeleverd. We hebben ze onderverdeeld in vier weekmenu’s met een hoofdgerecht voor elke dag van de week, aangevuld met boodschappenlijst en tips. Een praktisch kookboek waarmee je op iedere dag en voor elke gelegenheid in een handomdraai iets heerlijks op tafel zet. In de meeste gevallen is dat bovendien een verantwoord en betaalbaar gerecht.


Omdat ieder kind gewoon mee moet kunnen doen!


Gezond & Lekker koken is een uitgave van Nationaal Fonds Kinderhulp. Al bijna 60 jaar zetten zij zich in voor kinderen die opgroeien in armoede, omdat geen enkel kind buitengesloten mag worden. Dat doen zij door hen te helpen met voor andere kinderen vanzelfsprekende dingen, bijvoorbeeld een zwemles, een dagje uit, een nieuwe bril of fiets. Zo maakt Kinderhulp dagelijks het verschil.

Caplan ontwikkelde en produceerde het complete kookboek in nauwe samenspraak met Kinderhulp.

Gezond & Lekker koken
ISBN 978-90-793839-2-4
€ 17,95


Bestel nu op:

https://kinderhulp.nl/kinderkookboek/